donderdag 7 juli 2016

Boek: Lisa Gardner; Tot op de bodem

Van haar had ik al "In haar naam" gelezen. Dat was al een boek waar je tot het eind nog steeds verrast wordt en nog steeds niet weet hoe het zit. Nu weer zo'n fantastische thriller.



Op de achterkant:
Op een wonderlijke wijze heeft Nicole Frank een auto-ongeluk overleefd. Als de politie haar verhoord, heeft ze het over een klein meisje dat bij haar in de auto zat. De politie kan echter geen spoor van dit meisje ontdekken ......

Mijn recensie:
Nicky krijgt een auto-ongeluk en overleefd het. De rechercheurs Wyatt en Kevin stuiten gelijk op de vraag waar is het meisje Vero gebleven, wat is er met haar gebeurd. Als ze het meisje niet vinden, richten ze zich meer op Nicky.
Zij heeft meerdere hersenschuddingen gehad en is daarom warrig en veel geheugen kwijt. Maar steeds meer komen er  momenten terug met Vero. Wie is Vero? Is het de dochter van Nicky en Thomas? Is Nicky Vero?
De rechercheurs wenden zich tot Thomas, de man van Nicky. Hij komt verdacht over. Ze hebben geen vrienden, geen familie en verhuizen vaak.
Als Nicky zich over geeft  aan de politie, gebeuren er nog meer dingen die Thomas verdacht maakt. Heeft hij Nicky  willen vermoorden?
Tessa, vriendin van Wyatt, werkt nu voor een bedrijf die is ingehuurd door Nicky om iets voor haar uit te zoeken. Wat was de informatie die Nicky kreeg van dit bureau?
Tessa en Wyatt zoeken samen uit wat er met Nicky is gebeurd. Wie Vero is en wat de rol van Thomas is.

Dit is een boek die je gelezen moet hebben. Lisa Gardner schrijft zo goed, dat je mee gezogen wordt in het verhaal. Het verhaal zit zo goed in elkaar dat je pas aan het eind echt weet hoe het zit.
Karin Slaughter vindt haar verhalen verslavend vanaf de eerste pagina. En ik moet haar daar gelijk in geven. Zelfs haar noot van de auteur en dankwoord is boeiend om te lezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten