woensdag 6 juli 2016

Stoer Voer

Stoer Voer is een Foodfestival die het afgelopen weekend in onze stad was. Wij zijn zaterdag geweest en erg vroeg omdat het weer niet echt mee zat. Dit jaar wilde ik graag een Foodfestival mee maken. Het was gezellig opgezet en het rook er heerlijk, Eerst ga je langs alle busjes, caravans, stalletjes om te kijken wat er allemaal voor lekkers was. En er was veel.


Dus kozen wij voor iets wat we thuis niet zo snel zouden maken. Rib & Roast zag er aantrekkelijk uit om daar te gaan kijken wat zij hadden. We hebben voor Pulled Pork gekozen.




Zoals je ziet, goed gevuld met vlees. En wat was het broodje Pulled Pork lekker! Onder genot van een drankje en lekkere muziek was het een genot. Dat smaakte naar meer.


En aangezien we pastafan zijn, gingen we ook langs bij Holly. We kozen voor pasta pesto met rucola en parmezaanse kaas. Omdat we nog meer wilden proeven, namen we samen een portie. Zoals hun Food busje eruit zag, zo smaakte hun pasta. Geweldig.


Het was een mooi gezicht al de Foodbusjes. De één nog mooier dan de andere.


Als toetje namen we een wentelteefje van De WentelTeefjes. Je kon kiezen uit zoete variant of een hartige. Ik kies dus weer uit een variant die ikzelf niet zou bedenken. De Opa Wentelteefje. Lekker met eigen gemaakte perencompote, geitenkaas, walnoot, rucola......Wat een heerlijke combinatie. Helaas geen foto van, want het begon net te regenen. Zij hebben vorig jaar nog een prijs gewonnen van 24Kitchen. Voor een goed concept, goed uitgevoerde Foodcaravan, en goede smaken. En terecht! Ook vertelde ze vol enthousiasme over deze prijs en over haar Foodcaravan.

Wij hebben erg genoten van Stoer Voer en we gaan volgend jaar zeker weer. Hopelijk met veel zon.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten